Neem contact op!

De BioTuinWijzer is ontstaan toen ik de mogelijkheid kreeg om voor het eerst zelf een tuin aan te leggen. Op zoek naar kwekerijen waar planten met zorg en aandacht worden gekweekt, besloot ik om deze plekken in een handig overzicht in kaart te brengen. Ik deelde mijn kaart op sociale media en merkte dat mensen dankbaar waren voor dit overzicht. Zo ontstond het idee voor de BioTuinWijzer: een website met een collectie van plekken en links voor mensen die houden van groen: op het balkon, dakterras en in de tuin, of gewoon om te bezoeken, in rond te lopen en van te genieten.

De kaart van de BioTuinWijzer is zeker niet compleet, en de nadruk binnen Nederland ligt op de regio’s waar ik bekend mee ben: Amsterdam en Utrecht. Daarom ben ik ook dankbaar voor elke aanvulling die ik krijg.

Mis je een kwekerij of tuin op de kaart, heb je een correctie, toevoeging, tip of vraag? Stuur dan een mail naar:  sasa@biotuinwijzer.nl.

Ik kijk uit naar je bericht!

Groetjes,

Sasa Rácz

PS: De BioTuinWijzer is nieuw en op het moment nog in ontwikkeling! Ik streef ernaar om de site zo goed mogelijk up to date te houden, maar het kan even duren voordat alle informatie bijgewerkt is. Ik werk vrijwillig en zonder enig winstoogmerk aan de BioTuinWijzer. Op het moment heb ik het helaas privé erg druk. Mijn excuses als mijn reactie op je email daardoor op zich laat wachten!