Neem contact op!

De BioTuinWijzer is ontstaan toen ik de mogelijkheid kreeg om voor het eerst zelf een tuin aan te leggen. Op zoek naar kwekerijen waar planten met zorg en aandacht worden gekweekt, besloot ik om deze plekken in een handig overzicht in kaart te brengen. Zo ontstond de BioTuinWijzer: een website met een collectie van plekken en links voor mensen die houden van groen: op het balkon, dakterras en in de tuin, of gewoon om te bezoeken, in rond te lopen en van te genieten. Met veel dank aan Karlos voor de technische ondersteuning en aan Maarten, mijn assistent! 🙂

Mijn dank gaat ook uit naar Hans van Eekelen (auteur van boeken zoals de Zaaiagenda en Het Nieuwe Moestuinieren) die zijn verzameling van honderden adressen en nuttige links, resultaat van vele jaren verzamelwerk, aan me heeft opengesteld. We zijn op het moment bezig om alle adressen te verwerken en op de BioTuinWijzer te vermelden.

De kaart van de BioTuinWijzer is zeker niet compleet, en de nadruk binnen Nederland ligt op de regio’s waar ik bekend mee ben: Amsterdam en Utrecht. Daarom ben ik ook dankbaar voor elke aanvulling die ik krijg.

Mis je een kwekerij of tuin op de kaart, heb je een correctie, toevoeging, tip of vraag? Stuur dan een mail naar:  sasa@biotuinwijzer.nl.

Ik streef ernaar om de site zo goed mogelijk up to date te houden, maar het kan even duren voordat alle informatie bijgewerkt is. Mijn excuses als mijn reactie op je email soms een tijdje op zich laat wachten! We werken vrijwillig en zonder enig winstoogmerk aan de BioTuinWijzer.

Ik kijk uit naar je bericht!

Groet,

Sasa Rácz