Neem contact op!

De BioTuinWijzer is ontstaan toen ik de mogelijkheid kreeg om voor het eerst zelf een tuin aan te leggen. Op zoek naar kwekerijen waar planten met zorg en aandacht worden gekweekt, besloot ik om deze plekken in een handig overzicht in kaart te brengen. Ik deelde mijn kaart op sociale media en merkte dat mensen dankbaar waren voor dit overzicht. Zo ontstond het idee voor de BioTuinWijzer: een website met een collectie van plekken en links voor mensen die houden van groen: op het balkon, dakterras en in de tuin, of gewoon om te bezoeken, in rond te lopen en van te genieten.

De kaart van de BioTuinWijzer is zeker niet compleet, en de nadruk binnen Nederland ligt op de regio’s waar ik bekend mee ben: Amsterdam en Utrecht. Daarom ben ik ook dankbaar voor elke aanvulling die ik krijg.

Mis je een kwekerij of tuin op de kaart, heb je een correctie, toevoeging, tip of vraag? Stuur dan een mail naar:  sasa@biotuinwijzer.nl.

Ik kijk uit naar je bericht!

Groetjes,

Sasa Rácz

PS: De BioTuinWijzer is nieuw en op het moment nog in ontwikkeling! We streven ernaar de site voor de zomer af te hebben.
Er wordt op vrijwillige basis en zonder winstoogmerk aan de site gewerkt, het kan dus even duren. 😉 Kom af en toe terug om te kijken naar nieuwe ontwikkelingen en updates: een routeplanner op de kaart is bijvoorbeeld in de maak!