Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bloembollenparade

18 september 2022 @ 11:00 - 15:00

Gratis

Op 18 september is de 6000 m2 grote demonstratietuin van het Bijen Educatiecentrum nog 1x geopend. De tuin begint dan al in herfstsfeer te komen.

Op het terrein is een informatiestand waarin naast informatie over bijen ook alles te leren valt over bloembollen.  Als je van tevoren bloembollen hebt besteld in onze webshop kun je je bestelling op deze dag ophalen. Je kunt ook langs komen om bloembollen op die dag te kopen echter we kunnen niet garanderen dat alle soorten dan nog verkrijgbaar zijn.

Naast bloembollen kun je dit jaar ook biologische vaste planten aanschaffen dankzij onze nieuwe samenwerking met kwekerij Aaldering-de stek. Deze biologisch kwekerij is ook nog eens maatschappelijk verantwoord bezig want ze bieden ruimte aan mensen voor dagbesteding. Uiteraard bieden we planten soorten aan die interessant zijn voor bijen.

Uiteraard verkopen we allerlei bijenboeken, en andere ‘bijen’ artikelen en kun je voor alle bijenvragen bij ons terecht.

Kom bij voorkeur per fiets naar de tuin. (Een prachtige route door het landschap). Auto’s kunnen op het terrein parkeren (beperkte capaciteit).

Ter herkenning staat er een vlag met het Bijenstichting logo aan de weg.

Gegevens

Datum:
18 september 2022
Tijd:
11:00 - 15:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://bijenstichting.nl/bloembollenparade/

Organisator

Bijenstichting
E-mail
info@bijenstichting.nl

Locatie

Bijenstichting
Lindeseweg 2
Vorden, 7251 NK Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0575-469832
Bekijk de site van Locatie

Plaats een reactie