Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Groene Bende van West – Zet ook de knop om!

15 oktober 2022 @ 10:00 - 17:00

Gratis

Zet ook de knop om!  Kom op 15 oktober naar de duurzame & energie bespaar markt!

Lig je wakker van de stijgende energieprijzen en wil je simpele tips om flink te besparen op je energierekening? Of wil je in het algemeen je leven duurzamer inrichten?

Kom dan op zaterdag 15 oktober van 10 tot 17 uur naar ‘De Groene Bende van West – Zet ook de knop om!’ op de Ten Katemarkt en de Passage van De Hallen Amsterdam, en laat je informeren en inspireren. 

Thomas Hermans, dagelijks bestuurder van stadsdeel West, zal de markt openen en is daarna aanwezig om in gesprek te gaan met bewoners. Meer informatie op de speciale Bende van West facebookpagina.

Informatie en inspiratie
Deze editie staat in het teken van energiebesparing. Diverse organisaties bieden tips en tricks om de energierekening te verlagen. Ontmoet de energiecoaches van stichting !WOON, laat je inspireren door TNO met hun doe-het-zelf isolatiefolie voor op je raam en ontvang gratis isolatiemateriaal van 02025. De informatiemarkt ‘Zet ook de knop om’ helpt jou bij het besparen op je energiekosten.

Deze markt wordt in het kader van ‘De week van de duurzaamheid’ georganiseerd en is een samenwerking van Gemeente Amsterdam, 02025, stichting !WOON, de Ten Katemarkt, De Hallen Amsterdam en Kameleon Concepts.

Gegevens

Datum:
15 oktober 2022
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://02025.nl/activiteit/60383/de-groene-bende-van-west---zet-ook-de-knop-om--

Organisator

De Groene Bende van West
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Ten Katemarkt en Passage Hallen
Amsterdam, 1053DN + Google Maps

Plaats een reactie