Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Groene Route: Op bezoek bij het voorjaar

14 mei 2022 @ 10:00 - 15 mei 2022 @ 17:00

Explosie van groentinten en belofte van kleur

‘Top in de Kop’ en ‘De Groene Route’, zijn twee groepen enthousiaste tuin- en ook kunstliefhebbers en kwekers in Noord-Holland-noord vol betrokkenheid bij de tuin en wat daar groeit en bloeit. Hoe leuk is het niet om op een mooie dag een plan te maken waarop je een aantal leden van de Top in de Kop en de Groene Route achtereenvolgend bezoekt. Om de kriebel van het nieuwe groen en de lente door je aderen te laten stromen en vol inspiratie terug te keren naar huis. Met een hoofd vol plannen en ideeën of juist met een leeg en uitgerust hoofd…

In de lente organiseert De Groene Route al op zaterdag en zondag 23 en 24 april een open tuinenweekend en in mei, zaterdag 14 en zondag 15 mei, zijn beiden tuinenroutes speciaal voor bezoek geopend. Alle aandacht zal zeker uitgaan naar het beloftevolle lentegroen, de bloeiende bollen en ontwakende insectenleven en fraaie kunstuitingen.

In mei wordt de kracht van het tuinleven zichtbaar in groei en bloei. Laat u verrassen in de tuinen en bij de kwekers en door de kunstuitingen. Iedere deelnemer heeft haar of zijn persoonlijke toets.  Het kan niet missen maar de vraag ligt vroeg of laat bij elke bezoeker op de lippen, ‘wow, wat is dat nu?’. De tuineigenaren en kwekers vertellen er graag vol trots over. Het is juist dat samenkomen van mens en natuur dat wat de Groene Route en Top In De Kop zo verrassend en uniek maakt .

Voor alle info en deelnemers per datum, adressen en meer: www.degroeneroute.nl en www.topindekop.nl

Gegevens

Begin:
14 mei 2022 @ 10:00
Einde:
15 mei 2022 @ 17:00
Site:
https://www.degroeneroute.nl/

Organisator

De Groene Route
Bekijk de site van Organisator

Locatie

verschillende locaties, Noord Holland noord
Alkmaar, + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Plaats een reactie