Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontdek Groen Rotterdam! Verborgen tuinen 2022

11 juni 2022 @ 10:30 - 12 juni 2022 @ 17:00

€7

Verborgen Tuinen is helemaal terug van weggeweest! Ook in 2022 laat Rotterdam zich weer van zijn állermooiste kant zien. Een kleine 60-tal eigenaren van Verborgen Tuinen gelegen op de noordelijke Maasoever stellen hun tuin open voor het publiek. Pak die unieke kans om de verrassend groene kant van Rotterdam te ontdekken. Ga op ontdekkingstocht door de onbekende wereld van de verscholen paradijsjes. Rotterdam maakt je graag het hof!

INSPIRATIEPLEKKEN

Er zijn tuinen te kust en te keur: van klein tot groot, van klassiek tot modern, van design tot romantisch. Tuinen met een rijke geschiedenis, maar ook jonge tuinen die nog volop in ontwikkeling zijn. Verborgen Tuinen gaat over tuinen die verborgen liggen achter schuttingen en heggen die normaal niet door publiek bezocht kunnen worden. Allemaal ideale inspiratiebronnen voor groenliefhebbers.

ONTDEK GROEN R’DAM!

Het jaarlijkse weekend toont hoe bewoners uit eigen initiatief en met eigen middelen bijdragen aan een groene stad die ecologisch meer in evenwicht is en die ruimte maakt voor inheemse flora en fauna. Verborgen Tuinen is daarmee in feite ook een jaarlijks manifest tegen de ‘verstening’ van voor- en achtertuin. Hier kun je zien dat Rotterdam een rustgevende, aantrekkelijke plek kan zijn voor bewoners en bezoekers.

ALLE TUINEN OP EEN KAART

Op de stadsplattegrond vind je alle tuinen overzichtelijk op een rij. Maar je kunt ook de tuinen die je wilt bezoeken uitzoeken aan de hand van de website. Daar vind je ook de bijzondere activiteiten die in verschillende tuinen worden georganiseerd. Ontdek al wandelend, fietsend of met openbaar vervoer dat Rotterdam veel groener is dan je denkt. Doe onverwachte ontdekkingen. Zie met eigen ogen dat Rotterdam veel meer te bieden heeft dan moderne architectuur en een wereldhaven.

Gegevens

Begin:
11 juni 2022 @ 10:30
Einde:
12 juni 2022 @ 17:00
Kosten:
€7
Site:
https://www.verborgentuinen.nl/

Organisator

Verborgen Tuinen
E-mail
info@verborgentuinen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

verschillende locaties in Rotterdam
Rotterdam, Nederland + Google Maps

Plaats een reactie