Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

opening Floriade Expo 2022

14 april 2022 @ 12:00 - 21:00

€29

Op 14 april 2022 opent Floriade haar poorten een half jaar lang in Almere. Je ontdekt hier oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. En je geniet van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. Duik in het thema ‘Growing Green Cities’ en laat je verrassen!

Het Floriade-park is een feest van groen en duurzame technologie. In dit levend laboratorium ontdek je nieuwe innovaties voor groen, voedsel, energie en gezondheid. Er valt van alles te zien, ruiken en proeven op de Expo!

In een wereld waar natuur vaak plaats moet maken voor beton, glas en staal, is de tuinbouw de sleutel naar een leefbare wereld. In onze ogen zijn de mensen van de tuinbouw, van de hovenier tot de aspergeteler, tot technicus in de kas, superhelden. En deze helden geven we het podium tijdens Floriade Expo 2022.

Eens in de tien jaar komen alle groene grootheden bijeen gedurende deze wereldtuinbouwtentoonstelling. Van over de hele wereld verzamelen zich experts die groene oplossingen presenteren die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken.

Gegevens

Datum:
14 april 2022
Tijd:
12:00 - 21:00
Kosten:
€29
Site:
https://floriade.com/nl/

Organisator

Floriade
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Floriade
Veluwezoom 15A
Almere, 1327 AE
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Plaats een reactie