Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop eetbare wilde planten met vegan lunch

24 september 2022 @ 10:00 - 13:30

€52

Wat kun je oogsten, welke planten zijn echt lekker en gezond en wat doe je er mee? Hoe leer je dit veilig te doen als je een beginner bent en welke wilde planten moet je beslist leren kennen en aan je menu toevoegen als je al meer gevorderd bent? En vooral ook: welke wilde planten zijn interessant om in je tuin (groot of klein) te zetten omdat je meer wilde groente wilt eten?

We gaan in op de voedingswaarde en geneeskrachtige kwaliteiten van de planten, we proeven en we oogsten wat van de planten voor in de wilde lunch. Aan het eind van de ochtend heb je de planten bekeken, besproken, geproefd en geplukt. In onze wilde plantenkwekerij vind je bovendien een keuze uit diverse eetbare wilde planten en ik kan je advies geven dat aansluit bij jouw eigen situatie. Ook kun je mijn boeken bekijken en kopen, evenals mijn wilde plantenproducten en cadeaus. Genoeg inspiratie dus!

De ochtenden zijn zowel voor beginners als gevorderden geschikt, en ik neem alle ruimte om je vragen te beantwoorden en te zorgen dat de informatie bij ieders situatie en behoeften aansluit. Bij stortregen vindt de workshop en/of lunch plaats in de antieke druivenkas.

Prijs inclusief koffie/thee/lekkers/een eenvoudige wilde vegan lunch.

Gegevens

Datum:
24 september 2022
Tijd:
10:00 - 13:30
Kosten:
€52
Site:
https://florae.nu/workshops-en-excursies/

Organisator

Florae
Telefoon:
06-14472575
E-mail:
laurette@florae.nu
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Florae
Vermeersweg 52
Twello, 7391 JL Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Plaats een reactie