Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klimaatmars

19 juni @ 13:00 - 17:00

Gratis

Geen woorden maar daden

De klimaatcrisis is nu. Hitterecords sneuvelen keer op keer, met als gevolg diepgaande veranderingen voor al het leven op aarde. Toch kiest Kabinet Rutte IV wéér de kant van degenen die voor de klimaatcrisis verantwoordelijk zijn. Dit moet nu stoppen: zonder de oorzaken van de klimaatcrisis aan te pakken, blijven we namelijk niet onder 1,5 graad opwarming.

Op zondag 19 juni gaan we daarom massaal de straat op voor een Klimaatmars in Rotterdam. Gezamenlijk kunnen we de klimaatcrisis bestrijden en tegelijkertijd iedereen in Nederland en daarbuiten een waardig bestaan geven.

De oplossingen ligger er, nu de actie nog.

De Klimaatmars is een initiatief van de Klimaatcrisis Coalitie, een samenwerkingsverband van Oxfam Novib, Fridays For Future, Greenpeace, Extinction Rebellion, FNV, Fossielvrij NL, Milieudefensie, Code Rood, DeGoedeZaak en TNI. Het protest wordt daarnaast mogelijk gemaakt door een projectteam dat alles in de aanloop naar de volgende mars zal regelen, van het podiumprogramma tot aan social media posts. En laten we de onmisbare rol van vrijwilligers en donateurs niet vergeten.

Gegevens

Datum:
19 juni
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://klimaatmars.nl/nl/00home/

Organisator

Klimaatcrisis Coalitie
E-mail:
communicatie@klimaatmars.nl.
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Binnenrotte
Binnenrotte
Rotterdam,
+ Google Maps

Plaats een reactie