Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sint Jan in de Tuin

25 juni @ 10:00 - 17:00

€3

Klein, fijn en bijzonder. Een feestje. Voor de liefhebbers.

Marktkramen met planten (groenten, vaste planten, bomen en heesters), ga even zitten en drink wat, geniet van een stuk bijzondere taart, rondleidingen door de Eetbare Siertuin, moestuin, ga wildplukken met Elsje, doe een korte workshop, kortom, als je wilt kan je uren zoet zijn.

Nu dan! Een klein lustrum
In 2020 ging het niet door en in 2021 ook niet. Sint Jan is een meldingsplichtig evenement en dat viel onder de verboden. Dus in 2022 is het voor de vijfde keer.  (Dit was Sint Jan in 2019.)

Sint Jan (24 juni) is een belangrijke datum voor de natuur en tuin. De laatste asperges, de groene walnoten worden geplukt voor nocino, de laatste rabarber, de Sint Jansuien worden gerooid en de herboristen plukken het bloeiende Sint-Janskruid….. en daarom organiseren wij op deze dag ons eigen Sint Jan-evenement. (Lees hier welke Sint Jan we bedoelen en wie hij was.)

Programma

Gedurende de hele dag zijn er workshops en rondleidingen.

Entree

Stichting De Tuinen MergenMetz heeft geen commercieel oogmerk, we doen het voor ons aller plezier. Om het leuk te houden, vragen we een entree van een luttele 3 euro p.p. (kinderen gratis).

OV en parkeren

Hier staat een en ander over route en ovParkeren van de auto mag bij onze buren, het verzorgingstehuis Mooi-Land. Je loopt dan even door de brede berm van de weg naar ons erf.

Gegevens

Datum:
25 juni
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€3
Site:
https://mergenmetz.nl/agenda/de-5e-keer-sint-jan-ja-ja-een-lustrum/

Organisator

MergenMetz
E-mail:
norbert@mergenmetz.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Stichting De Tuinen van MergenMetz
Utrechtseweg 433
Doorwerth, 6865 CL
+ Google Maps
Telefoon:
06 53 26 13 88
Bekijk de site van Locatie

Plaats een reactie