Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Landelijk Vlinderdag – Vlinderstichting

5 maart 2022 @ 11:00 - 16:00

Gratis

Het is op het nippertje gelukt: dankzij de versoepelingen organiseren wij De Landelijke Dag op zaterdag 5 maart 2022 in de Junushoff in Wageningen. U kunt naar binnen zonder coronacheck of test. Het wordt een feest om u na twee jaar weer te ontmoeten!

Live én digitaal

De dag is een beetje anders dan u van ons gewend bent. Deelname, koffie en thee zijn gratis. Er is geen lunch; we verzoeken u die zelf mee te nemen. Kan of wilt u liever niet in Wageningen aanwezig zijn? Dan kunt u de dag ook digitaal volgen. Geef op het aanmeldformulier hieronder aan of u naar Wageningen komt of liever online aansluit.

Vanwege de korte termijn is de Landelijke Dag dit jaar helemaal gratis. Wij stellen een vrijwillige bijdrage wel zeer op prijs.

Programma

Wij hebben ook dit jaar weer een gevarieerd programma voor u samengesteld. Onder de sprekers zijn als altijd medewerkers van De Vlinderstichting, maar ook van mensen ‘van buiten’, waaronder ook een Vlaamse bijdrage.Het programma is ingedeeld in drie blokken:

  • Terugkijken en vooruitzien
  • Onderzoeken, nu en in de toekomst
  • Genieten en beschermen

Bekijk het programma

Aanmelden

Meld u hieronder gratis aan voor Landelijke Landelijke Dag op 5 maart 2022 in de Junushoff te Wageningen. Geef op het formulier aan of u naar Wageningen komt, of liever online aansluit.U kunt dit jaar geen lunch bestellen; daar moet u dus zelf voor zorgen.

Gegevens

Datum:
5 maart 2022
Tijd:
11:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.vlinderstichting.nl/actueel/landelijke-dag

Organisator

De Vlinderstichting
E-mail
info@vlinderstichting.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Junushoff
Plantsoen 3
Wageningen, 6701 AS Nederland
+ Google Maps

Plaats een reactie