Actie! Biologische bloembollen (afgesloten)

Met de Biotuinwijzer kortingscode koop je nu met 5 euro korting biologische bloembollen bij Natural Bulbs!

Natural Bulbs werkt samen met een kleine groep kleinschalige en gespecialiseerde bloembollenkwekers, die duurzaamheid een warm hart toe dragen. De bloembollen leveren ze direct en vers vanaf de kwekerij van deze kwekers.

Maak hier kennis met deze biologische kwekers en lees waarom biologische bollenteelt zo belangrijk is!

Natural Bulbs is een biologisch gecertificeerd bedrijf. Daarmee zijn ze een betrouwbare leverancier voor biologische bloembollen en planten. 

Actie!

Ga naar https://www.naturalbulbs.nl/ en gebruik de biotuinwijzer kortingscode voor je bestelling.

Kortingscode: biotuinwijzer

Korting: 5 euro

Voorwaarden: bestelling vanaf € 20, 1x geldig per klant / e-mailadres.

Geldig: tot 15 december

Tulipa Ingens

Foto’s: Natural Bulbs

6 gedachten over “Actie! Biologische bloembollen (afgesloten)”

 1. Niet biologische bollen die al een aantal jaren in mijn tuin staan en ieder jaar weer bloemen geven, blijven die ook schadelijk voor insecten en zo ja hoe lang?

  Beantwoorden
  • Hoi Ingrid, goede vraag! Ik weet niet hoe lang pesticiden werkzaam blijven op bloembollen. Ik ga het proberen uit te zoeken voor je en kom bij je terug. Ik heb ook wel niet biologische bloembollen in mijn tuin staan van voordat ik dit allemaal wist. Goed om te weten dus. Groetjes, Sasa

   Beantwoorden
  • Hoi Ingrid, Ik heb het volgende antwoord ontvangen op je vraag: Het gehalte aan bestrijdingsmiddel neemt in de loop der tijd af. Hoe snel hangt helemaal van de soort bestrijdingsmiddel af. Sommige middelen breken af binnen een aantal maanden, sommige doen er jaren over. Ook de afbraakproducten kunnen nog schadelijk zijn. Het is dus lastig om iets te zeggen over de schadelijkheid van de bollen in je tuin, zonder te weten over welke stof/bestrijdingsmiddel het gaat. Maar als ze al een aantal jaar in je tuin staan dan denk ik dat het inmiddels wel oke zal zijn! Groetjes, Sasa

   Beantwoorden

Plaats een reactie