Win Het Bijenbalkon! (afgesloten)

Wil je Caspar Janssen’s boek Het bijenbalkon winnen?

Onder het motto ‘niet zeuren maar doen’ besloot Caspar Janssen in het vroege voorjaar van 2019 zijn kale stadsbalkon om te vormen tot een paradijs voor vlinders, bijen en andere beestjes.

Dat leidde voor de onervaren tuinier tot een leerzame, vrolijke en soms verbluffende ontdekkingsreis op zijn eigen balkon, maar ook door de wereld van kwekers, potgrond, bijen- en vlinderplanten, insectenhotels, plantenpotten, insecten, vogels, andere beestjes, biologen en buren.

Met hulp van kenners slaagt hij uiteindelijk in zijn missie: een balkonjungle creëren met honderden soorten beestjes, die zijn balkon opeens beschouwen als bron van voedsel en als ideale biotoop voor de voortplanting.

In Het Bijenbalkon neemt Caspar je mee in zijn ervaringen gedurende dit twee jaar lang durende experiment. Het boek bevat talloze tips en nuttige kennis over planten, beestjes en tuinieren.

Doe mee aan de winactie en win een exemplaar van Het bijenbalkon!


Hoe doe je mee?

1. Maak een mooie foto van het plantje of bloemetje waar je het meest blij mee bent op je balkon of in je tuin.

2. Post hem op sociale media en vermeld in je tekst bij de foto de Biotuinwijzer, inclusief link: https://biotuinwijzer.nl/.

3. Zet de instellingen van je post op openbaar en stuur de link naar [email protected].

Óf:

Maak een screenshot van je post en stuur deze naar [email protected].

4. Zet in je onderwerp: ‘Winactie!’.

5. Belangrijk: stuur je post vóór 22 juni op!

De jury van de Biotuinwijzer zal de mooiste post uitkiezen. De winnaar krijgt een exemplaar van Het Bijenbalkon toegestuurd!

 

Plaats een reactie